juliaranta

Kategori: VARDAG

Sunday

Hej på eer!
Har inte bloggat sen i torsdags för jag struntade i det, ville hellre spendera tid med min pappa och familjen i Sthlm. Soooo that's why.

Idag är det näst sista lediga dagen, sen är det bara en dag kvar och sedan är man igång igen. Hoppas detta halvår går snabbt nu så man slipper skolan och allt som har med det att göra !!

Kom hem tidigt imorse ifrån Alex då han skulle på träning, sen har jag bara varit hemma sen dess. Lite skönt att bara ta de lugnt nu och vila upp sig innan det kör igång!

Snart ska jag iallafall göra iordning lite mat och det får bli tacos (!!) Här är det inte bara tacofredag som gäller haha .. Har inte ätit på hela dagen så det kommer sitta fint med lite mat i magen!

Julklapp från hjärtis

Fick finaste armbandet + en berlock av Alexander nu i julklapp. Älskar det verkligen, så simpelt men ändå utstickande!
Såklart ska jag samla på mig mer berlocker som betyder en massa saker men att få den första berlocken som symboliserar oss två var så fint!!

Velvet

Halli hallå, hur mår ni? Själv mår jag super, kunde inte mått bättre faktiskt!

Idag fick jag hem ett set jag beställt ifrån Madlady, men blev inte lika nöjd som jag hade hoppats på ..
Storleken var helt åt skogen om man jämför med vad de beskrev den att vara och sedan tyckte jag de var väldigt otrevliga i sin kundservice när jag frågade dem saker angående beställningen. Och inte är de slut där, man måste betala själv för att skicka tillbaka varan om man inte är nöjd med den. Men om man vill byta varan, då är det helt gratis att skicka tillbaka den. Sånt ogillar jag och det är inget som lockar mig att handla hos ett företag. Det kanske brukar vara så men har aldrig varit med om de tidigare..

Nu är det även sista jullovsveckan innan skolan börjar också.. känner att jag verkligen måste ta vara på alla dagar nu haha. Dock är det bara ett halvår (!!!!!) kvar nu, sen är man fri... åtminstonde från skolan ett tag.
Har planerat in cirka hela veckan och det kommer se ut ungefär såhär:
Imorgon- torsdag: Träffa Alex och hitta på något kul.
Torsdag - fredag/lördag: Till pappsen och umgås, fira sen jul och bara vara.
Lördag - söndag: Träffa Alex igen och sedan är de bara att ladda upp inför tisdag då allt börjar igen..

Hoppas alla haft det bra över jul och nyår, det har iallafall jag !

Snart 2017?

Är så taggad inför det nya året, inte för att jag hade tänkt och "ändra mig" eller göra "de nya jag", utan är bara så taggad för ett nytt fräscht år!
Detta året som varit har både varit bra och dåligt, man har förlorat vänner, funnit nya, kommit tillbaka till gamla. Hittat på roliga men även tråkiga saker, varit på äventyr, rest, festat, shoppat, tatuerat sig (?!), haft ett år med sin kärlek, ja mycket har hänt för mig.
Och just nu är jag på den punkten i livet där precis allt känns toppen. Så nu tackar jag och bockar för att 2016 gjorde mig till en bättre och starkare människa!

Här är lite av mitt 2016 i bilder.