juliaranta

Kategori: VARDAG

Se hit , ny blogg !!

Som ni ser i rubriken så kommer jag nu flytta till nouw!
I maj firar denna bloggen 3 hela år men jag känner att nouw har mer att erbjuda , finare design osv..
Men tackar for.me för snart 3 hela fina år!

Min nya blogg : http://nouw.com/juliaranta
<3

Pizza day

God förmiddag på er allihop!
Då var vi här igen, dagen som brukar vara fulladdad med ångest.. Men som tur så har jag faktiskt inte så mycket söndagsångest idag.
Har nyss ätit pizza från en favorit restaurang, Americaaan pizza. Så jäkla gott att det typ inte är sant, herregud. Så nu är man propp mätt och det känns som man inte behöver äta något mer alls i livet haha!

Hade förresten tänkt att gå in på min dator och göra om designen på min blogg lite. Tycker att typsnittet på texten börjar se tråkigt ut , samma med rubriken. Så det ska jag nog göra om ett litet tag.. behöver trotsallt fräscha upp bloggen lite!

Nu ska jag chilli dilla lite haha !

Details

|| Mina favorit armband! ||

Hello what's up?
Själv så är jag hos Alex och inte gör något speciellt!
Dagen har gått ganska fort och jag har inte gjort så mycket alls, har tagit det lugnt och även varit på 18års firande.

En sak jag tänkt på är att jag längtar så mycket till studenten just nu att det typ är sjukt ? är så trött på skolan verkligen.. Vill bara få skapa mitt eget liv UTAN skola ett tag, få göra det jag vill och samtidigt jobba.
Men snart är det dags och på min nedräkning står det att det endast är 147 dagar kvar! Kanske låter långt men om man tänker efter så är de ju bara typ 5 månader, och det går ju skit snabbt!
Men nu ska jag kolla film och sedan ska vi titta på gladiatorerna vid 20 haha!

Hoppas ni har en super lördag <3

En sån dag

Guuuud vad trött jag är, alltså att vrida tillbaka dygnet såhär fungerar inte för mig. Från att somna runt 2 och vakna 13 till att försöka somna runt 23 och vakna 7.. Ganska stor omställning om jag får säga det haha.

Hej på er förresten, idag är det onsdag och det var även en av våra korta dagar i skolan. Hade idrott idag också och det kändes verkligen som man kom tillbaka till träningen lite grann.. Inte tränat på ett tag nu för att jag varit sjuk några gånger, gjort saker och inte haft tid. Men nu ska det börjas igen och jag kommer ÄNTLIGEN förhoppningsvis börja på mitt kostschema nästa vecka som mamma skulle göra åt mig haha. Så här ska det byggas lite muskler och det ska även byggas lite på kroppen, för min egen skull då JAG vill det..
Känns bra att ha ett kostschema som man kan gå efter då jag är personen som kan ta en liten cola där, en godispåse där osv. Nu blir det mer seriöst, så jag faktiskt vill komma åt det mål jag har satt upp för mig själv!

Nu ska jag iallafall vila i soffan för jag är helt slut, är verkligen helt slut av att vakna såhär tidigt haha!

Snabb update

Hello my lovies !

Tänkte bara uppdatera en liten snabbis nu innan läggdags.
Idag började skolan och allt känns bra, känns som jag inte varit i skolan på evigheter haha. Men som tur så har man så roliga vänner som gör skoldagarna bra oavsett!
Gjorde även påfyllning på mina fransar idag efter skolan och det blev super. Kände att de var dags för påfyllning så man blir lite fräsch och fin inför skolstarten !

Nu ska jag titta klart på filmen jag tittar på och sedan sova. Hoppas alla ni haft en bra dag!