juliaranta

lashes

Vet ej om jag ens nämnt det för er eller ens för någon alls typ, men jag har gjort en ny fransförlängning !
Denna gång testade jag något nytt ( nytt för mig ), testade på "flat lashes" och de ska tydligen sitta bättre då själva lösfransen sitter typ som "runt" halva fransen istället för rakt på som vanlig förlängning gör.
Om man tänker ett "U" upponer, förstår ni då hur den sitter runt fransen ? Iallafall om ni ej förstår så kan ni söka upp det.
De ska också vara platta fransar istället för runda (som det oftast är). Och jag gillar det faktiskt, riktigt mycket!
Det ser nästan ut lite som att jag har ett par volymfransar, dock så tog jag en CC-böj och de har jag inte testat förut (för er som ej förstår vad de är , är det självaste "böjen" på fransen).
Jag skulle inte göra de igen eftersom fransarna blir ju kortare då pga att de blir så böjda, men de är säkert fint på andra. Jag gillar ju långa och mycket fransar, så denna metod ska jag köra på nu! Dock så ska jag ha en annan sorts böj nästa gång.

mina fransar är oborstade så ha förståelse för det, haha :)

Tre

Rivers | Moments | Bed Of Lies


Godmorgon på er !
Idag är jag faktiskt ledig och det är så skönt. Ska snart hoppa in i duschen och sen äta lite frukost.
Mina planer inför dagen är inte så stora, har inte något speciellt inbokat som jag ska göra, förutom i kväll då det är hockey som vanligt!

Tänkte även dela med mig av tre låtar som jag just nu fått humm för, inte mina favorit låtar men jag tycker iallafall de är bra och lyssnar på dem ofta atm! Finns på spotify ifall nån typ är sugen på att höra dem, haha.

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, vi hörs !

Moccadeli

Helloo!
Måndag idag och en nyy vecka väntar..
På onsdag är det 200 dagars och jag är så taggad, äntligen börjar student saker att hända. Enligt min countdown så ska det vara lite mer än sex månader kvar tills vi tar studenten... alltså nästan ett halvår ?! HUR SJUKT.
Längtar så himla mycket, ska bli så skönt och framförallt roligt att komma ut i arbetslivet istället för att hänga i skolan 5 dagar i veckan.

Idag har det varit en lugn dag och åt dessutom en god lunch på stan tillsammans med vänner, bra start på veckan.
Lite senare ikväll ska jag sova hos A som varje måndag, det blir mysigt.

Hoppas alla får en braa dag!

1a advent

Helloooo!
Första advent och en del julpynt åker fram! Vet ej om det kanske är lite tidigt men jag har iallafall satt upp min lilla mini gran!
Idag har jag varit med Alex hela dagen och bokstavligen kollat film heeela tiden. Vi har sett ensam hemma ett och två och sedan percy jackson. Rätt mysigt faktiskt en söndag sådär!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan ska jag ta det lugnt resten av kvällen.