juliaranta

Körkortsbruden

För min bästavän fick körkort idag!
Den lilla luringen skrev till mamma när hon hade fått körkortet ba "säg inget till Julia men jag har fått min körkort nu, tänkte komma och överraska henne"
Men sen blev det ändrade planer när jag fick reda på det själv genom att se en bild som körskolan lagt upp på henne på instagram, haha!

Men är så glad för hennes skull!! Wiie

New stuff

Hello!
Om jag ska vara 100% ärlig så har jag inte orkar blogga alls, det har varit ansträngande enligt mig haha. Men nu hoppas jag att resten av veckan blir fylld av blogginlägg!

Tänkte berätta lite om gårdagen eftersom den var väldigt rolig.
Det började med att jag vaknade upp brevid mitt hjärta runt 10. Vid 11 åkte jag hem eftersom han skulle packa och fixa iordning inför studentkryssningen som även var igår!
Iallafall.. när jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen, fixade mig och sedan for jag och mamma iväg till Tuna Park för lite shopping, väl på Tuna hittade jag en fin "somrig" poncho som jag köpte.
När vi var påväg hem från Tuna kom jag med ett förslag om att åka till Erikslund/ Lager 157 osv ,och det gjorde vi!
Så där fick det bli lite shopping också så det var kuul!
Mer hände nog inte !

Happy Birthday

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min bästavän år. 18 år, herreguu !
Hoppas du har världens bästa dag så ses vi i veckan!

BUS LOVE

Denna brun utan sol produkt köpte jag för exakt en vecka sen och kan inte älska någon brun utan sol mer.
Det är en mouse som man smetar in kroppen med, sen ska man vänta 1-3 timmar och sedan tvätta av med vatten, eller så gör man som jag, skippar att tvätta bort de haha!
Den kostar 99kr på coop vad jag vet, vet ej om den finns på andra mataffärer men annars hittar ni enkelt den på lyko som ett exempel.
Ett stort + till denna produkt !!

W

W för Wednesday.
Idag har dagen gått fort och de är skönt, imorgon är det äntligen sista dagen och sen är det looov !
Morgondagens planer är väldigt stora om man kan uttrycka sig så, det ska inhandlas en massa saker, ska hämta ett paket från Nelly på posten och ska senare på kvällen sova med Alex. En bra start på lovet helt enkelt !