juliaranta

Thursday

Halli hallå!

Just nu sitter jag i sommarstugan och väntar på Wilma som snart är här!
Jag har inte bloggat de senaste dagarna för jag totalt glömt och dessutom har jag gjort en massa, haha.
Igår så var jag i sommarstugan fram till 16 något och sen åkte jag till Alex, vi gick till Tuna och åt lite mat, sedan gick vi till han och var där och myste hela kvällen tills vi somnade.

Yesterday & today

Igår träffade jag Wilmz vid lunch och vi hade planerat att vi skulle ner till Ticket för att ta en sista minuten, typ denna vecka! Men sen så var hon som jobbade där inte mycket till hjälp så vi får fixa de där själva, Wilma måste förnya sitt pass också men vi planerar iallafall att åka kanske i slutet av nästa vecka som tidigast!
Iallafall.. efter det tog vi en lunch på Pacos och de var väldigt gott, aldrig ätit där faktiskt !

Senare mot kvällen drog vi till coop för vi skulle köpa lite gottis, men sen drog vi iväg för att träffa Elin, Emma och Anna istället på Max, ett tag efter det åkte vi till gropen och hade typ äventyr där , haha.
Sen bestämde vi oss för att ha en spontan sleepover i min sommarstuga, så vi drog till Ica Maxi för att köpa chips, dipp o massa annat, sen åkte vi och hämta saker för att sedan åka mot stugan!
Väldigt bra kväll och natt !

Vi vaknade rätt skapligt idag och de var faktiskt skönt. Efter det så åkte vi alla ifrån stugan för jag o Wilma skulle göra lite saker!
Vi plockade även jordgubbar och hade de jätte mysigt !

Another sick day

Hello lovies.

Går in på dag tre med hosta, slemhals och åsneröst.
Början vänja mig med att låta som jag nyss kommit in i målbrottet, haha. Har nyss beställt en pizza + cola för att gotta mig lite då mina krafter inte fungerar atm, så det ska bli gott!

Igår gjorde jag påfyllning av mina fransar och jag känner mig hel igen. Jag gör mina fransar på Salong Fakelook som ligger här i Eskilstuna, hos en tjej som heter Hanna. Ni hittar henne på facebook om ni söker "Hannas fransar och bryn" , rekommenderar henne så mycket!! Så himla duktig.

Nu ska jag bara vänta på min pizza och sen kolla klart resten av avsnitten på OITNB, läääängtat så mycket efter de !!

Ha en bra daag!

Slow

Hej bloggis!

Har inte bloggat sen i torsdags och det har blivit så av den enkla anledningen att jag faktiskt inte haft tid eller orkat.
Har gjort en del saker faktiskt sen dess, fre-lör sov jag med Alex och vi hade bara en mysdag, lör-sön var jag med mina "systrar" Emilia och Viktoria och vi åt massa godis och kollade på filmer, sön-mån har jag gått och blivit sjuk. Och mycket mer än så har faktiskt inte hänt.

Legat i soffan sen igår när jag kom hem vid 13 något, så har tagit de lugnt. Mamma har varit sjuk hela förra veckan så de var nu det skickades över till mig, buhu.
Längtar till helgen då det blir lite partajj med roliga människor, därav måste jag bli frisk så fort som möjligt

Torsdag

Hello!
Har inte haft någon energi till att blogga de senaste dagarna, men ska försöka bli bättre.
Idag har jag inte gjort något alls men imorgon ska jag träffa Alex så det blir mysigt, vet inte vad vi ska göra men vi hittar nog på något kul.

På lördag ska jag äntligen träffa Viktoria och Emilia, mina älskade "storasystrar" !! Saknar dom så så himla mycket så de ska bli super kul!

bilder från de senaste dagarna