juliaranta

goofikaa

Hello, denna dagen gick jätte snabbt tycker jag ! Tur de :'D
Efter skolan åkte jag och Wilma ner på stan för en fika och lite shopping som tyvärr blev misslyckad pga de finns fasen inget snyggt just nu i butikerna.. de har typ "kläd torka" seriööst. Men men, efter det fick jag skjuts hem och sen åkte jag och mamma till Tuna Park för shopping där men inte fanns det bättre kläder där inte.. Nu är jag hemma och har duschat så nu ska jag bara ta det lugnt !

Söndag

Hello, har haft en riktigt bra söndag! Började med att vakna upp brevid Alexander som vägrade vakna av väckarklockan, haha så fick väcka honom. Efter det kilade vi ner och åt frukost på hotellet och det var såå gott (!!) när vi var klara gick vi upp på rummet och chillade lite, jag duschade och fixa mig sedan någon timme senare checkade vi ut och drog till stan!
det var ungefär det vi gjorde fram tills tåget gick och nu är jag hemma. Hade verkligen världens mysigaste dag igår och idag med min älskling, det ska vi göra om !

bild från hotellet

R & F


Richmond & Finch gör så sjuukt fina skal och har märkt att det bara blir mer och mer populärt, här är 3 favoriter som jag tycker om och varför jag gör det är för de är lite marmor aktigt, tycker speciellt om den vita och den grön/blåa.
Om ni kanske också sätt dessa skal men vet ej var ni ska köpa dem så finns länkar nedanför !

GRÖN HÄR, VIT HÄR, SVART HÄR

Bikini


Hittade lite bikinis inför sommaren, eftersom det ''typ'' är vinter fortfarande så kan man hitta bikinis till ett ganska bra pris. Bikinisarna ovanför kommer endast från Nelly och jag råkade få länkarna från den engelska sidan men namnen på bikinin man klickar på står så det ä bara att söka på det på den svenska sidan! Krånglig text , men länkarna ser ni här nedanför. 

1 HÄR, 2 HÄR, 3 HÄR, 4 HÄR, 5 HÄR, 6 HÄR