juliaranta

Snart 2017?

Är så taggad inför det nya året, inte för att jag hade tänkt och "ändra mig" eller göra "de nya jag", utan är bara så taggad för ett nytt fräscht år!
Detta året som varit har både varit bra och dåligt, man har förlorat vänner, funnit nya, kommit tillbaka till gamla. Hittat på roliga men även tråkiga saker, varit på äventyr, rest, festat, shoppat, tatuerat sig (?!), haft ett år med sin kärlek, ja mycket har hänt för mig.
Och just nu är jag på den punkten i livet där precis allt känns toppen. Så nu tackar jag och bockar för att 2016 gjorde mig till en bättre och starkare människa!

Här är lite av mitt 2016 i bilder.

Thessaaaan

Fick Therése Lindgrens bok i julklapp helt oväntat och spontant. Hade inte önskat mig den alls, men blev ändå väldigt glad då jag faktiskt vill se vad den innehåller.

Har ej börjat läsa än men ska strax börja göra det och längtar verkligen! Tycker om henne massor och hennes handlingar angånde saker.
Tipsar den även om jag inte börjat läsa den !!!

Hello

Hello bloggisen!
Har inte bloggat på ett tag och har ingen förklaring till det, så ja.. så kan de ju bli ibland haha.
De har ju varit julafton och jag fick massor av bra paket som kommer komma till nytta. Tillexempel så har jag idag nääästan shoppat upp alla mina presentkort haha, men de är bra!
Var ute också på juldagen och tänkte blogga igår om det men seriöst, jag var så bakis så jag kunde inte göra något annat än att ligga helt stilla och inte försöka få upp allt jag hade i kroppen.. :|

Idag har jag som jag sa shoppat på mellandags rean men dock så hittade jag knappt några rea plagg..
Fick iallafall med mig två tröjor, två byxor och ett par örhängen hem. Super bra och nödvändigt !
Nu ska jag sitta i soffan och chilli dilla tills jag ska åka till mitt hjärta!

Hoppas ni haft de bra de senaste dagarna!