juliaranta

tävlingsdansen

En gång i tiden.. det låter som jag ska berätta en saga men det fanns faktiskt en gång i tiden då jag tävlingsdansade.. Det var min passion på riktigt alltså, så himla roligt att bara få släppa loss på dansgolvet och tävla mot andra disco divor som körde !
Jag slutade dansa ungefär år 2012 ? eftersom jag tappade intresset och slutade gå på träningarna. Men nu har intresset kommit tillbaka och har faktiskt funderat ett tag på om jag vill komma tillbaka.. hmm

sådär såg min dräkt ut

söndag

Dagen har bestått av att vara hemma och inte göra något alls, ganska skönt även om det var hur tråkigt som helst. Skola imorgon och en ny vecka börjar, men snart slipper jag det eftersom jag åker till spanien i oktober !

Forme jag krånglat på mobilen idag också så det gick inte så bra med att blogga imorse..

skola

Jusu nu sitter jag i skolan och inte gör någonting.. nästan halva klassen är sjuka vilket är sjukt !
Blir så irriterad för det är lärare i skolan som är sjuka men de går till skolan ändå och smittar ner alla elever, liksom ''stanna hemma vafan !''
Tycker bara de är väldigt dålig stil eftersom så många elever blir smittade och då kommer ju någon  knappt till skolan heller.. háha detta inlägg blev som ett stor klagomål mot lärare som kommer till skolan sjuka :'D men det är ju faktiskt inte så smart och göra det för det smittar ju.. 

Aja, själv är jag genom förkyld, snuvig och blå om läpparna.. var och kollade hockey igår med min kusin och då var mina läppar bokstavligen blå/lila.. helt sjukt ! Såg ut som jag hade använt något lila läppstift.. men men.

back to schoool