juliaranta

2 days left

Två dagar kvar om man tänker som mig.. haha, åker hem från spanien lördag kväll och kommer till Sverige vid midnatt! Så skönt att komma hem till Sverige igen efter 9 dagar i Spanien :')

.

to sthlm

Nu är jag påväg till pappa eftersom att jag drar till spanien sent inatt / tidigt imorgon !
Ska bli så kul, mer uppdatering senare eller imorgon när jag är på arlanda !

birthday yay

Tjoho, idag är det min födelsedag och som sagt fyller jag 17 år, alltså ett år kvar till 18.. Herregud vad jag längtar !

min hemmagjorda tårta som jag gjorde lite snabbt :')

Friday & Big Brother

Började 8.30 & slutade 9.35, älska fredagar <3 brukar inte alltid sluta 9.35 på fredagar utan de brukar vara 11.20 men var fjärde fredag är våran ena lärare borta så då blir de 9.35, super skönt !
Har inte gjort mycket idag förutom att tagit de jätte lugnt, sovit och gosat. Imorgon ska jag på jobb intervju på Yxtaholmslott som även mina friendos jobbar på så hoppas jag får jobb där också, skulle vara perfekt ju nu när plånboken ekar tomt.. :'D skämt o sido..
Mer imorgon!

Torsdag

Heej, haha har fått så mycket klagomål av kompisar och familj för att jag inte bloggar :'D haha men nu kommer det ett inlägg!

Imorgon är de äntligen fredag! Så himla skönt och dessutom så fyller jag år på söndag, inte för de känns så himla speciellt eftersom jag redan känner mig som en 17 åring :') så i januari kommer jag känna mig som 18, så tråkigt att fylla sent på året...

Och en till sak är att jag åker till spanien om exakt en vecka, nästa torsdag ! Så himla skönt, kommer dock ha dåligt internet men ska försöka blogga så mycket som de går och ladda upp fina bilder !

Min finaste wilma !