juliaranta

1a advent

Dagen började med att jag vaknade upp brevid Wilma som hade sovit över! Vi hade en efterlängtad myskväll med godis och lite nyårsshopping för min del, de blev en klänning och ett par klackar! När wilma åkt hem gjorde jag mig iordning för lite julshopping med mamma, jätte mysigt nu när de börjat med julpynt osv. Nu är jag hemma och svin trött, pluggat hela kvällen eftersom det är buffert dag imorgon vilket innebär att de som tex har missat prov har chansen att göra de då, vilket jag ska göra. Men just nu sitter jag i min säng och tar det lugnt, tände även första adventsljuset, fyra veckor kvar till jul nu !!

min helg

Igår spenderades hälften av dagen hos min kusin som fyllde 7 år, han hade nämligen barnkalas som jag var tvungen att agera lekledare på.. roligt roligt, men var väldigt trött när kalaset var slut :'D

Efter det åkte jag och handlade mat till mig och A som skulle laga tacos hos mig, när jag hade handlat klart åkte vi och hämtade A i ishallen eftersom han hade haft match..
när vi kom hem till mig lagade vi mat, åt och sedan fotboll.. såklart..

Idag har jag inte gjort något, ganska skönt att vila upp sig inför den kommande veckan :')

min bästa kille.

Fredagen den 13onde

Dagen började sådär eftersom jag kom till skolan hann vara där i cirka 5 minuter och sedan fick jag reda på att den enda lektionen vi hade var inställd.. så då satte jag och mina klasskompisar och pluggade lite innan jag åkte hem igen & när jag kom hem somnade jag direkt ..
19.00 var det hockey (såklart) tittade på min käraste pojkvän som spelar i a-laget , vinst blev det också.. 5-3 + ett mål som han gjorde ! :') mycket bra.

Bra fredag vart det, godnatt!