juliaranta

new

Igår fick jag hem en concealer från MAC som jag beställde för runt 1 vecka sen ?
Iallafall skulle jag bara testa om den var bra och det var den ju så det blir att beställa lite mer saker ifrån det märket.

Och jag har i färgen NW20

50 shades of whaaaat

50 shades of grey.
En film som jag nyligen såg på bio och verkligen bara WOW.
Den var så himla bra.
Nu kommer kanske 70% som läser det här aldrig mer kolla min blogg för jag gillar den eller så är det 70% som bara håller med mig.
Men jag kan säga till er som inte sätt den utan bara hört om den, att ni borde se den. Det är absolut inte bara snusk och våld i filmen utan det är också en hel del komiska roliga saker och dessutom så är den ju romantiskt med!
Men den är verkligen rolig med faktiskt mycket humor i, så det är ett + i kanten för min del.
Först trodde jag att det bara var massor med snusk och att den skulle vara hur galen som helst men det slutade med att jag älskade den. 
Vill bara se andra delen från vart den slutade, blir så irriterad på filmer som ska sluta i mitten av något jätte spännande. Men det är bara att vänta, sen är det ju två filmer till som ska komma också :D


monday

Hello, idag är det måndag!
Typ den dagen man är så himla otaggad inför, för den verkligen suger :D 
haha, iallafall.. kom hem från skolan för ungefär 2-3 timmar sen & efter det var det bara att sätta igång med pluggandet!
Pluggat ända fram tills nu och känner att det snart är dags för en liten paus då jag är väldigt otålig när det gäller att sitta still :')
Jaja, snart lov också ! Påsklov. As skönt tänker jag & efter det är det ju bara 2 månader kvar av skolan sen är det ju sommarlov igen, ÄNTLIGEN ! Känner på mig att jag kommer åka väldigt mycket båt i sommar och vara ute väldigt mycket då min pojke har en egen båt och kommer bli tvingad att vara ute, men det är skit bra ! Gillar inte de som vill sitta inne och tråka när de är bra väder ute :/
Menmen... mer sen :D

lägger in en bild ifrån när jag kom hem från spanien.

it's new

Hej hopp !
Tror inte jag skrev någonting igår ? 
Men iallafall så var jag på IKEA och köpte säng, sängbord & klädställning. 
Tänkte slänga upp lite bilder hur allt blev i mitt rum (dock är inte allt på plats än, det ska köpas mer saker)
Men såhär ser det ut just nu!


Upp