juliaranta

frida min finaste gose

idag har dagen varit bra pga att min fina fina fina allra finaste vän Frida kom hem till mig och muntrade upp mig med en vitamin well & kina puffar ! Dör så himla sött av henne, herregud! Iallafall har jag och hon varit sen ungefär klockan 12 idag och bara tagit det lugnt , kollat film & även varit på stan en sväng! Så himla mysigt ! Och ett jätte jätte jätte stort tack för dagen min finaste Fridis! Det behövdes ! Nu väntar jag på Amanda som kommer kl 19.00 och Hanna som kommer lite efter 20.00 eftersom att hon jobbar! Sen ska vi mysa och ha det bra & Frida kommer också! Det var lite uppdatering om vad som hänt & kommer hända idag!

Why have one when you can have two.

Som sagt har jag nämligen köpt en till Odd Molly, men det var förra veckan i fredags !
Slänger in några bilder på den så ni får se hur en ser ut !

Den är mycket ljusare än den andra jag har, men den kanske ser likadan ut men så är det ej !
Och den här är ''original'' designen som jag kallar det, den man knyter på sidan !
hallo

Hej hej !

Idag har det inte hänt mycket förutom att jag vaknade upp hemma hos Wilma eftersom jag spenderade natten hos henne.
Efter jag vaknat gick det en liten stund innan mamma kom och hämtade mig, och påvägen hem så stannade vi förbi Max och jag fick lite lunch,
gott gott ! 
Sedan åkte vi hem och sen dess har jag varit hemma hela dagen och bara haft super duper tråkigt.
Så vi får se vad kvällen har att bjuda på !

Kanske mer sen ! 

lov och lycklig !

Hejhej , skulle igentligen lagt ut bild på min plånka och väska typ i Torsdags men ja.. Julia Julia Julia.. ni vet hur jag är.. jag glömmer saker hela tiden. Så imorgon LOVAR jag att lägga ut bild när jag kommer hem från min pappa här i Stockholm.
Men nu över till vad som hände igår och idag !

Igår var det som sagt Fredag och lovet bara väntade på att komma ! Nu är det höstlov och jaa, så himla skönt verkligen!!
Idag har inget speciellt hänt, skulle gå upp till centrum här hos pappa och införskaffa mig en ny Odd Molly tröja, fast denna gång en kofta ! 
Men sen så fanns inte färgen jag ville ha , så jag ringde till mamma och bad henne beställa den istället, så det är jag väldigt excited över att få hem!
Sen så har jag även tillbringat nästan hela dagen med min lillasyster och snapchatat med fin fina människor !
Hihi, har även blivit firad eftersom jag fyllde år förra helgen ! Så fick även mer pengar ! :DD plus i kanten på det ! :D
haha, men mer imorgon !!
pusssisar
Mys frulle

mötte upp mina tjejer imorse eftersom vi skulle dra en frulle på Wayne's Coffe. Men sen så ska ju det såklart öppna klockan 10 , men vi skulle ju äta klockan 9 så vi drog till Espresso House istället ! Så det var mysigt !